5340_101796789832248_3094798_n.jpgÜdvözlök minden kedves látogatót. A célom nem más, mint az általam megnézett filmekről, sorozatokról illetve elolvasott könyvekről leírjam saját véleményemet. A koncepció még képlékeny, mint ahogy a tartalom is. Egyelőre annyi bizonyos, hogy kizárólag akkor fogok írni, ha saját munkám mellett lesz rá időm. Mivel teljesen "újfiú" vagyok ebben a bloggolás témában, előfordulhat, hogy szerencsétlenkedésnek fog tűnni az első néhány poszt, míg ki nem tapasztalom az oldal működését.

Elöljáróban annyit, hogy ritkán lesz éppen aktuális premier a terítéken, inkább már DVD-n, vagy Blu-ray-en elérhető filmeket "kritizálok". A tv-sorozatok ezzel szemben általában az amerikai premierrel együtt fognak jönni.

Azt már kitaláltam, hogy egy tízpontos skálán fogom értékelni a műveket. Valószínűleg rengeteget fogok az imdb-re, valamint az angol és a magyar wikipédiára hivatkozni, továbbá mozielőzeteseket (vagy akár egész filmeket is) belinkelni.


Jó nézelődést!

Szerző: simy69  2013.02.03. 17:21 Szólj hozzá!

Címkék: köszöntő magamról

A bejegyzés trackback címe:

https://neznivalo.blog.hu/api/trackback/id/tr65060788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása